Pavasari gaidot

Šogad atkal ziema un pavasaris stīvējis – viens grib uzkavēties, otrs – glaudīt sniegpulkstenīšu mīlīgās vai pūpolu mīkstās sejiņas.

Bet, vienu brīdi izskatījās, ka ziema negrasās padoties – un par to tikai nedaudz paskumām, jo izmantojām laikapstākļus radošā veidā! Gatavojam mākslas darbus – paldies 4.e, 4.g klases skolēniem, kuri improvizēja par tēmu “Ledus gabaliņi no sirds!” Paldies skolotājai Inesei Gabrānei!

Te vietā atgādināt, ka vēl tādā īstenā ziemas mēnesī skolotājas Sandras Meisītes mudināti savus meistardarbus – ledus svečturīšus par godu Sveču dienai – radīja 3.b klases skolēni.

Pavasari gaidot, radās arī jautājums – ko vērtīgu izdarīt brīvdienās, kuras ir visai drēgnas? Un bija arī atbilde –  jādara tāpat kā 1.g , kuri šad tad ļoti veselīgi rosās virtuvē! Paldies skolotājai Ivetai Molotkovai un skolēniem. Jāsaka, ka ēst gatavošana pie mums ir cieņā, jo arī trešo klašu skolēni mācījās gatavot salātus. Prieks gan pašiem, gan vecākiem!

Pavasari gaidot (īpaši jau šo), mums radās vēl viens aktuāls jautājums – kā stilīgi sagaidīt pavasari…Bet, tā kā esam varen radoši, tad arī uz šo jautājumu ir atbilde. Ja visi veikali ir ciet, bet pucēties gribas, tad jāķeras klāt visam, ko var atrast mājā! Visu februāri 5.b klases meitenes cītīgi darbojās mājturības stundās. Rezultāts – MODES TENDENCES ,,PAVASARIS 2021 ! ” Paldies dizainerēm un modelēm vienā personā! Paldies skolotājai Daigai Bleikšai!

Fotogrāfs: Linards Reinis Rozītis, 12.g klases skolnieks

Dalīties