Ziemas festivāla virtuālās sacensības

Divas nedēļas, 108 skolas, 1650 skolēni un vairāk nekā 160 000 kilometru — turklāt tas viss paveikts attālināti.

Mūsu 30 sportisti – Patrīcija Cacane, Loreta Beāte Dzirkale, Dārta Putne, Laura Kallase, Patrīcija Rutka, Samanta Krūmiņa, Līva Salmiņa, Arta Jankava, Sintija Birzniece, Ieva Kalniņa, Evelīna Strupka-Zariņa, Aleksandra Beinare, Viktorija Beinare, Enija Teterovska, Estere Tuča, Lauris Lapsa, Dāvis Ende, Edžus Bleikšs, Mārtiņš Griķis, Raivo Berkolds, Kristers Peksts, Rihards Berkolds, Alvis Tučs, Māris Kūlītis, Andis Kūlītis, Igors Kūlītis, Oskars Jaunbērziņš, Jānis Kubuliņš, Raivo Āboliņš, Ričards Aizpurs – un viņu vislielākie atbalstītāji vecāki paveica FANTASTISKU darbu: kopīgiem spēkiem noskrieti un noslēpoti 5815 km un nopelnīta skolai 2.vieta Ziemas festivāla virtuālajās sacensībās.

Skolas kolektīvs ir no sirds pateicīgs sportistiem un viņu vecākiem, skolotājām Līgai Berkoldei un Irēnai Aizpurei!

Tik sportisks gars un cīņas spars nepalika nepamanīts. Dāvanu kartes no “Pirtslietu darbnīcas”, no picērijas “Rodi” 15 euro vērtībā saņēma Lauris Lapsa, Arta Jankava, Laura Kallase un Edžus Bleikšs. …mums bija arī labvēļi, kuru vārds ir noslēpumā tīts, bet viņu atsūtītās 4 lielās picas visai komandai gan bija acīmredzams un vēderam tīkams fakts! Jā, un vēl 1.04. pilsētas Sporta pārvalde ar sporta skolotāju palīdzību nodos pārsteigumu balviņas katram dalībniekam. PALDIES visiem atbalstītājiem,ka pamanījāt un novērtējāt!

Jāatgādina arī tas, ka Arta Jankava kļuva par “Sportland” Sporta mikrofona konkursa uzvarētāju. Vairāk lasīt te: LSFP

Arī Latvijas Sporta federāciju padome saka milzīgu paldies skolotājiem un vecākiem par atbalstu, līderību un iesaisti šajā inovāciju projektā! Vislielākā pateicība visiem pasākuma sponsoriem un atbalstītājiem, un, galvenais, paldies pašiem stāsta galvenajiem varoņiem — skolēniem! Bez jums tas nebūtu iespējams! Vairāk lasiet: bit.ly/3v0Lnjy

Dalīties