“Labo darbu nedēļa 2021”

“Labo darbu nedēļa 2021” ir noslēgusies ar 10 000 dalībnieku paveiktajiem gandrīz 300 darbiem. Prieks, ka, pielāgojoties valstī noteiktajiem ierobežojumiem, tomēr daudzi jo daudzi darīt gribētāji atrod veidu un iespēju, kā ieplānot un paveikt labo darbu.

Jau otro gadu pēc kārtas Gulbenes novada vidusskola tika izvēlēta kā čaklākā labo darbu darītāja visā Latvijā! Skolā ir 60 klases un “Labo darbu nedēļā” iesaistījās pilnīgi visas, katra darot savu labo darbu 👉 kasot lapas tuvējā parkā ( vai zināji, ka Gulbenē nevis grābj, bet kasa lapas:) , apciemojot un aizvedot gardumus Astes un Ūsas astaiņiem, palīdzot senioriem, savācot atkritumus tuvējā apkārtnē, vadot mācību stundas mazākajiem un vēl, un vēl….. viss sirsnīgākais bija stāsts par ziedojumu kastīti, kuru piepildīja bērnu kabatas nauda+vecāku piestiķētais vienai no Palidzesim.lv meitenītei – Danielai (saņemot pašsarūpēto ziedojumu kastīti visa Palidzesim.lv komanda raudāja prieka asaras❤️)
Pagājušajā nedēļā paspējām klātienē sveikt čaklīšus, pasakot personīgi paldies katrai klasītei, kā arī divas klases izlozes kārtā bija tās laimīgās, kuras varēja piedalīties SIA “Pārsteigumu Karuselis” jautrajā tusiņā un improvizatora Kaspara Brūveļa atraktīvajā impro meistarklasē.

Pasākuma noslēgumā – pārsteigums mums – fantastiska kūka.
Diemžēl, neizdevās iepriecināt ģimenes, jo pandēmijas dēļ nācās atcelt skatītāju klātieni Dinamo Rīga spēlēs.

Gulbene, jūs esat lieliski! Šī ir Latvijas nākotne! Neizsakāmi liels paldies pedagogiem, vecākiem, direktorei Lindai un protams, bērniem un jauniešiem!

Paldies Kaspars Krafts un Photo Agency F64 par pozitīvo mirkļu ķeršanu
Paldies Orkla Latvija, ka varējām katru skolas bērnu iepriecināt ar saldumu našķi.
Paldies Auto 26, ka varējām droši un ātri nokļūt Gulbenē
Paldies Sabiedrības integrācijas fonds, ka atbalstāt un vairojat labo!

Palidzēsim.lv komanda

labodarbunedela

palidzesimlv

gulbene

NVOFonds21

Foto galerija: Labo darbu nedēļa 2021
Foto galerija: Labo darbu nedēļa 2021 (23. aprīlis, 2024)

“Labo darbu nedēļu 2021” finansiāli atbalsta Sabiedrības integrācijas fonds no Latvijas Republikas Kultūras ministrija piešķirtajiem Latvijas valsts budžeta līdzekļiem.

Dalīties