Vidusskolēn! Par karjeru domājot…(Edīte Zaube, pedagogs-karjeras konsultants)

Sagatavojies studijām universitātē un piedalies BJU vebināros, apmeklē RTU stendu izstādē «SKOLA 2023», kā arī kļūsti par studenta ēnu.

Tiešsaistes bezmaksas vebināru cikls vidusskolēniem «UNI»

UNI vebināros pazīstami RTU mācībspēki, zinātnieki un inženieri viegli uztveramā un aizraujošā veidā iepazīstinās Tevi ar inovācijām dažādās nozarēs, inženierzinātņu nozīmīgumu un mūsdienīgas inženierzinātņu izglītības atbilstību nākotnes darba tirgus prasībām. Vairāk informācijas šeit!

14.01.2023. «Roboti – kā automatizācija ietekmē mašīnbūvi»

18.02.2023. «Hakeri – kā viņi veic uzbrukumus, un kā aizsargāt savu IT informāciju»

11.03.2023. «Kam jābūt gatavām mūsdienu biznesa haizivīm?»

18.03.2023. «Siltumenerģija – kā uzzināt, cik ātri atdzisīs silta tējas krūze»

15.04.2023. «Nākotnes valoda jeb kā attīstās valoda digitālajā laikmetā»

13.05.2023. «Kā sadraudzēties ar savu stresu eksāmena laikā»

Izstāde «SKOLA 2023»

No 3. līdz 5. martam apmeklē RTU stendu starptautiskajā izglītības izstādē «Skola 2023»!

Tev būs iespēja izzināt studiju iespējas 9 RTU fakultātēs, 4 reģionālajos studiju un zinātnes centros (Cēsis, Daugavpils, Liepāja un Ventspils) un RTU Rīgas Biznesa skolā, kā arī mācību iespējām RTU Inženieriznātņu vidusskolā un RTU Olaines Tehnoloģiju koledžā.

Aktivitāšu zonā varēsi iepazīties gan ar dažādiem RTU zinātnieku un studentu izgudrojumiem, gan pašiem studentiem un zinātniekiem. Tāpat arī varēs uzzināt svarīgāko par ārpusstudiju dzīvi.

«Seko studentam»

Seko studentam ir unikāla iespēja pirms Tavas nākotnes profesijas izvēles iepazīties ar studiju ikdienu un nākotnes perspektīvām. Pasākumā būsi studenta ēna un varēsi noskaidrot atbildes uz saviem jautājumiem.

Dalīties