Skills Latvia 2023

No 4. līdz 6. aprīlim (4. un 5. aprīlis apmeklētājiem atvērtās dienas) Rīgā, Ķīpsalas izstāžu hallē notiks nacionālais jauno profesionāļu meistarības konkurss SkillsLatvia 2023! 

Konkurss pulcēs vairāk nekā 120 konkursantus no 31 profesionālās izglītības iestādes Latvijā. Jaunie profesionāļi divu dienu laikā demonstrēs savas prasmes nozaru ekspertu veidotos darba uzdevumos sešās dažādās nozarēs un 19 prasmju konkursos. Konkurss ar moto “Uzvar darītājs!” jau sesto reizi atklās labākos jaunos profesionālos talantus Latvijā!

Ieeja pasākumā bez maksas.

Kāpēc ir vērts apmeklēt SkillsLatvia 2023?

Skolu audzēkņi, pedagogi, skolēnu vecāki un ikviens interesents ir aicināts apmeklēt konkursu 4. un 5. aprīlī no plkst. 10.00 līdz 16.00, lai:

  • novērtētu jauno pavāru, viesmīļu, tērpu veidotāju, galdnieku, flīzētāju, kravu pārvadātāju, grafikas dizaina un daudzu citu profesiju meistaru prasmes darbībā;
  • izmēģinātu dažādas profesionālās prasmes, ko piedāvās profesionālās izglītības iestādes, un atklātu potenciālo nākotnes karjeras virzienu;
  • SkillsLatvia skatuvē uzzinātu, kā ir piedalīties konkursos #SkillsLatvia#EuroSkills un #WorldSkills, uzklausot bijušo dalībnieku pieredzes stāstus un piedalītos “Skolu brīvajā mikrofonā”, lai uzzinātu vairāk par profesionālās izglītības iestādēm un mācību programmām;
  • izpētītu izglītības un karjeras izvēles iespējas kopā ar karjeras konsultantiem;
  • piedalītos viktorīnā “Atklāj SkillsLatvia” un skolu prasmju stafetē, un iegūtu lieliskas balvas;
  • uzņemtu jautras bildes ar draugiem momentfoto stacijā;
  • uzspēlētu Brain Games galda spēles.

(ņemts no https://www.viaa.gov.lv/lv/skillslatvia-2023?utm_source=https%3A%2F%2Fwww.google.com%2F)

💥 Vēlies iegūt sev, savai klasei un skolotājam izglītojošas un aizraujošas balvas? Piesakies uz viktorīnu vai stafeti, kuras norisināsies 4. un 5. aprīlī Nacionālais jauno profesionāļu meistarības konkurss SkillsLatvia 2023! Tev atliek:

🔸 pieteikties viktorīnai “Atklāj SkillsLatvia” 👉 https://forms.gle/wwsfWs7Tv6DF5ut8A
🔸 vai reģistrēties “Prasmju stafetei” 👉 https://forms.gle/dmQm9utBSnc2TRfQ7
🔸 un apmeklēt konkursu #SkillsLatvia2023 klātienē!

Paralēli konkursa norisei varēsi izmēģināt vairāk nekā 4️⃣0️⃣ dažādas profesionālās prasmes, ko piedāvās profesionālās izglītības iestādes, atklāt savu potenciālo nākotnes karjeras virzienu ar karjeras konsultantu palīdzību un daudz ko citu!

Plašāk 👉 https://www.viaa.gov.lv/lv/skillslatvia-2023

Dalīties