Sākums sadarbībai virtuālām mācībām (Dita Grigore, projektu koordinatore)

Gulbenes novada vidusskolas skolotāja Ieva Smoļina piedalās Erasmus+ skolu apmaiņas partnerības „ START-UP through VIRTUAL LEARNING COOPERATION” 2020-1RO01-KA229-079932_4 nedēļu garās skolotāju mācībās Manavgat Turcijā, kuras organizē Sule Muzaffer Buyuk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi.

Piedalās partnerskolas no Rumānijas, Turcijas, Portugāles, Bulgārijas, Kipras. Skolotāji īpaši apgūst „Moodle” rīku sniegtās iespējas, kā tos pielietot mācību procesā un padarīt visām partnerskolām pieejamu.

Skolotāja Ieva stāstīja par Latviju, Gulbenes novadu un savu skolu, atskaitījās par paveikto kopš 2020.gada septembra. Šī projekta ietvaros jau februārī skolotāja Raisa Raga dalījās pieredzē jau virtuāli par biznesa plānu tapšanu un skolniece Elizabete Brūniņa partnerskolu skolēniem vadīja virtuālu nodarbību par savu pieredzi skolēnu uzņēmumu radīšanā, sadarbībā ar angļu valodas skolotāju Diānu Briedi. Projekta izveidē ieguldīta jau skolas vairāku gadu pieredze uzņēmējdarbībā.

Mācību dalībnieki vienojās par nākamo mobilitāti mūsu skolā oktobra sākumā. Nedēļas laikā notika skolotājas Dita Grigores „Zoom” tikšanās ar Turcijas mācību dalībniekiem, kur tika apspriesta oktobra mācību programma skolēniem un skolotājiem, kā arī tika prezentēta mūsu veidotā projekta mājaslapas sagatave un vienošanās par materiālu apkopojumu.

Dalīties