Latvijas skolu Ziemas festivāls

Latvijas skolu Ziemas festivāls notika jau otro reizi – virtuāli, skolēniem sacenšoties attālināti un rezultātus fiksējot ar viedtālruņiem vai sporta pulksteņiem speciāli Ziemas festivālam izveidotā, vienkārši lietojamā digitālā platformā: https://distantrace.com/lv/

Sacensības notika no 2022. gada 7. februāra līdz 14. februārim.

Tā bija spriedzes pilna nedēļa. Tā bija nedēļa, kas prasīja lielu motivāciju. Tā bija nedēļa, kurā tik ļoti palīdzēja vecāku atbalsts.

4126 kopīgi paveiktie kilometri nav nekāda joka lieta! Katra skolēna individuālā motivācija un varbūt gan cīņa dažreiz ar sevi, gan pozitīvā ziņā sacensība ar skolasbiedriem kaldināja lielisku rezultātu – valstī izcīnīta 3.vieta.

Paldies ikvienam skolēnam un viņu lieliskajiem atbalstītājiem – ģimenei! Ļoti liels paldies Dāvim Endem (paveikti 447,1 km!), Edžum Bleikšam (311,3 km), Patrīcijai Rutkai (242,2km), Mārtiņam Griķim (228,4 km), Armandam Rutkim (209,7 km), Esterei Rizgai (200,1km), Valteram Osim (190,3 km), Līvai Salmiņai (189,2 km)! Te vietā piebilst vēl vienu lielisku ziņu – Dāvim Endem izcīnīta 3.vieta valstī. Ļoti lepojamies!

Un..tas vēl nav viss! Šogad festivālā tika aicināti piedalīties   arī skolotāji. Un skolotāji mums ir izcils paraugs! Sarmītei Gobiņai 2.vieta Latvijā skolotāju savstarpējā reitingā (diemžēl skolotāju vērtējums kopīgajā skolas kopvērtējumā netika ņemts vērā). Izcili rezultāti arī mūsu direktorei Lindai Ūdrei-Rizgai, skolotājām Laurai Matisonei, Līgai Berkoldei, Jolantai Princovai!

Patiešām esam Gatavi Nerimstoši Virzīties!

Foto galerija: Latvijas Ziemas festivāls 2022
Foto galerija: Latvijas Ziemas festivāls 2022 (23. aprīlis, 2024)
Dalīties