BMX vasaras aktivitātes (BMX treneris Renārs Auga)

Sākoties jaunajam mācību gadam un pamazām beidzoties BMX sezonai, vēlējos pastāstīt, kā mums šovasar veicās. 

Šovasar vairāki bērni no mūsu interešu izglītības pulciņa piedalījās Latvijas, Eiropas un arī Pasaules mēroga sacensībās!

Īpaši vēlos izcelt mūsu meitenes Lizabellu Skudru un Alisi Vanagu (mācās Lejasciemā), abas meitenes piedalījās Eiropas kausa posmos Valmierā, kur sasniedza vērā ņemamus panākumus: Lizabella 11.posmā 4.vieta. 12.posmā – 6.vieta; Alisei 11.posmā 2.vieta un 12.posmā – 3.vieta. Šajās pašās sacensībās ļoti augstvērtīgi rezultāti arī Dominikam Zušam (11.posmā 6.vieta, 12.posmā 4.vieta), Mārim Kūlītim (11.posmā 5.vieta, 12.posmā 8.vieta) un Andim Kūlītim (12.posmā 7.vieta). Jāpiebilst, ka šajās sacensībās piedalījās ne tikai spēcīgākie Latvijas un Baltijas mēroga sportisti, bet arī sportisti no Eiropas. 

Protams, startējām arī Latvijas kausa posmos (kopā septiņos, vēl divi priekšā) un Latvijas čempionātā, kur arvien vairāk komentētājam liekam nosaukt “Gulbenes” vārdu. 

Jūlija beigās Dominiks, Andis un Māris piedalījās Pasaules čempionātā BMX riteņbraukšanā, kas norisinājās Francijas pilsētā Nantē. Šeit puiši guva milzīgu pieredzes bagāžu un motivācijas devu, lai turpinātu aktīvi un ar lielu degsmi apmeklēt treniņus! Pasaules čempionātā visi puiši pārvarēja priekšbraucienu kārtu, kas ir ļoti labs sasniegums, debitējot šāda līmeņa sacensībās. 

Gribu teikt LIELU paldies, ka mūs atbalstāt un ļaujat attīstīties. 

Dalīties