Ievirpuļojam vasarā!

Tā tik bija lieliska iespēja padejot, izkustēties, izzināt un nosvinēt mācību gada beigas!

Tā varētu teikt daudzi jo daudzi 1.-5.klašu skolēni, kuri baudīja dažādas Latvijas skolas somas aktivitātes.

Pirms gada maijā dažas klases jau bija iepazinušās ar “Laboratorium” brīnišķīgo nodarbību, kuras beigas pienāca tik ātri, ka ne pamanīt. Zinātniskos šovus (nosauksim to tā) šogad bija iespēja baudīt arī citiem. Tas vēlreiz bija apliecinājums – eksaktās “lietiņas” ir tik aizraujošas!

Savukārt muzikālo baudījumu sniedza fantastiskais Atis Ieviņš ar koncertlekciju “Leģendas mūzikā”, kurā bija iespēja dzirdēt un iepazīt latviešu populārās mūzikas leģendārākās dziesmas. Sirsnīgs koncerts skolas noslēgumā ar zināmām dziesmām. Skolēni ar smaidu sejā dejoja un dziedāja līdzi.

Tik tiešām! Patiesībā gandrīz visi zālē esošie (arī skolotāji) aktīvi izkustējās dziesmu ritmos un izbaudīja mācību gada noslēguma pasākuma pozitīvo gaisotni. “Prāta vētras” dziesma “Lidmašīna” patiesībā pauda skolēnu noskaņojumu – viņi ir gatavi lidojumam brīvībā, atpūtā, vasarā.

Mūziķis ieskandināja vasaru! Paldies par iespēju būt kopā, dziedāt, dejot, lustēties! “Vienmēr būšu tev klāt, kad sauksi tu… Ja grūti, ja skumji, ja vienkārši iegribas-nāc!” Uz tikšanos septembrī!

Dalīties