Erasmus dienas klāt! (Ieva Brūniņa, projektu asistente)

Mišela Obama savā grāmatā “Izaugt” izveidojusi šādas nodaļas: Izaugt par ES. Izaugt par MĒS. Izaugt par KAUT KO VAIRĀK. Tāds varētu būt vadmotīvs tam darbam, ko veicam skolā starptautisko projektu jomā (un ne tikai) un kas sasaucas ar mūsu skolas moto.

Gulbenes novada vidusskolas moto “GATAVI NERIMSTOŠI VIRZĪTIES” tiek īstenots, roku rokā sadarbojoties ar  Valsts izglītības attīstības aģentūra (VIAA) un Jaunatnes starptautisko programmu aģentūru (JSPA).

Mēs savā ikdienā realizējam Erasmus + un Eiropas Solidaritātes programmas  starptautiskos projektus, kuri paplašina skolēnu, pedagogu (respektīvi, visas skolas) saimes zināšanas, prasmes un attīsta starpkultūru izpratni – veicina labu attiecību veidošanu ārpus Gulbenes  un Latvijas robežām.

Eiropas mēroga iniciatīva #ErasmusDienas 2023. gadā notiks no 9. līdz 14. oktobrim. Sešu dienu laikā Erasmus+ projektu īstenotāji un sadarbības partneri no visiem izglītības sektoriem ir aicināti organizēt dažādus pasākumus, akcentējot Eiropas kultūras daudzveidību un ieguvumus no mobilitātes, kā arī Erasmus+ projektu rezultātus.

Šo 6 dienu laikā mēs dalīsimies ar savām atmiņām Facebook kontā un mūsu skolas mājas lapā www.gnvsk.lv , lai pieredze iedvesmo augt kopā ar Erasmus+ arī turpmāk.

“Kad gribi kļūt gudrs, domā daudzu domas līdzi un tālāk.”(Rainis)

#ErasmusDienas 

 #ErasmusDays

ErasmusPlusLV

Dalīties