Mīļākās vietas Gulbenē (par godu 95.dzimšanas dienai) (6.l klase un audzinātāja Daiga Tipāne)

Man skaistākā un mīļākā vieta Gulbenē ir Gulbīšu parks.

   Es šo vietu uzskatu par skaistāko, jo šeit ir daudz košu bērnu atrakcijas, skaisti, stalti koki un vasarā skaisti ziedi.

   Man šī vieta ir mīļākā, jo maziņa šeit daudz rotaļājos, vasarā patīk klausīties strūklakā tekošo ūdens šalkoņu un lasīt, ir svinēta mana dzimšanas diena un esmu piedalījusies atrakcijās, kas šeit notiek.

   Gulbīšu parks ir liels parks ar šūpolēm, slidkalniņiem, kāpšanas sienām dažāda vecuma grupām. Šeit ir strūklaka ar gulbja veida formu, daudz puķu dobju ar skaistiem ziediem un daudz brīva laukuma, kur bērniem skraidīt. ( Madara Krevica)

Gulbenes strūklaka “Pakur, pakur…” man ir vismīļākā vieta Gulbenē. Pavasarī šeit ir visskaistāk, jo plaukst puķes un dzied putni. Šeit man patīk pavadīt savu brīvo laiku. Šeit ir lieliska atmosfēra! Es šeit ieteiktu visiem pavadīt savu brīvo laiku.   (Asnāte)

Mana mīļākā vieta Gulbenē ir bibliotēka. Es šeit bieži pavadu laiku kopā ar maniem draugiem.

Man patīk bibliotēka, jo tā ir klusa vieta kur var atpūsties. Ir interesanti, kad bibliotēkā norisinās nodarbes ar zināmiem cilvēkiem/māksliniekiem. Ir patīkami, ka bibliotēkas darbinieki ir ļoti laipni un atsaucīgi. Šeit ir ļoti liela grāmatu izvēle. Es bieži apmeklēju bibliotēku,  lai noskatītos kādu neredzētu filmu.  (Ance)

Es kā manu mīļāko vietu izvēlējos Gulbenes Mūzikas skolu. Šī ir mana mīļākā vieta Gulbenē, jo es šeit mācos jau 7 gadus un man šeit ļoti patīk. Mūzikas skolā ir daudz jauku skolotāju un skolas biedru. Man ļoti patīk šeit nodarboties ar vijoļspēli un klavierspēli. Šī mūzikas skola daudz ko jaunu iemāca. Man ļoti patīk apmeklēt mūzikas skolu. (Kate)

Mana mīļākā vieta Gulbenē ir Sporta centrs. Man šī vieta patīk, jo tā man asociējas ar volejbola treniņiem, man patīk, ka te visu laiku ir rosība, tā man asociējas ar skaistajiem skolas pasākumiem. Manuprāt, šī ir viena no vietām, kas nes Gulbenes vārdu pasaulē (piem. Buki).  Šī ir jauka vieta, jo te notiek daudz spēles. (Gabriela)

Gulbenes Centrālais skvērs Atrodas pretim kultūras namam un Tā platība ir 0,8 ha.

Izveidots vecā tirgus laukuma vietā, kas nojaukts 1961.gadā. 1962.gadā sākta skvēra iekārtošana, uzirdināts vecais tirgus laukuma pamats.

Prasmīgi izlietoti mūsdienu skvēru pamatelementi: zālāji ar koku un krūmu grupveidīgiem stādījumiem. Atbilstoši telpai atstāti arī koki un krūmi no vecā tirgus laukuma, piemēram: Sibīrijas baltegles, ungāru ceriņi, sarkanais plūškoks, vārpainā korinte, parastā bārbele, kalnu kļavas un citi. Skvērā liela, bet gaumīga dažādība: strūklaka, pie tās sēru vītoli. No ielas skvēru norobežo zems liepiņu dzīvžogs.

Man patīk šī vieta, jo mana mamma strādā tur, iekšā ir skaisti un silti, un ir ļoti labi plāni. Man sanāk tur bieži uzturēties, jo blakus ir manas mammas darbs.  (Mārtiņš Ūdris)

Mana mīļākā vieta Gulbenē ir Gulbenes sporta centrs. Sporta centrā ir daudz brīnišķīgu trenneru, kas ir ļoti atsaucīgi. Tajā noteik daudz dažādu pasākumu un treniņu. Sporta centrā ir skaistas treniņtelpas, kurās man patīk pavadīt laiku. Es ceru, ka Gulbenes sporta centrs ar laiku paliks arvien skaistāks!   (Estere)

Mana mīļākā vieta ir Bērzu halle, jo otrdienās un ceturtdienās es eju uz treniņu. Mēs treniņa beigās spēlējam kādu spēli, tāpēc man patīk šī vieta.  (Kārlis)

Mana mīļākā vieta Gulbenē ir “Rodi”. “Rodos” ir ļoti mājīga atmosfēra. Šī vieta ir ballītēm piemērota. Šajā vietā gatavo garšīgākās picas Gulbenē. Tāpēc es šo vietu uzskatu par savu mīļāko vietu.  ( Una) 

Mana mīļākā vieta ir Gulbenes BMX trase, jo vasarā šeit trenējos un apgūstu jaunas prasmes, lai sacensībās varētu sasniegt jaunus rezultātus. Vasarā tā ir mana mīļākā vieta, kur pavadīt laiku. Trase ir izveidota  T burta formā. Es gribētu, lai Gulbenes trasē notiktu Latvijas mēroga sacensības, bet, lai tas notiktu, trase ir vēl jāpilnveido.    (Linards)

 Stadions ir mana mīļākā vieta Gulbenē, jo šeit es spēlēju futbolu. Šajā vietā futbolu skatās no tribīnēm, notiek sacensības ar citām komandām. Te es nāku skatīties sportu un arī piedalīties. Es šo vietu uzskatu par skaistu un relaksējošu, kur var atpūsties. (Domeniks)

Šī ir skaistākā vieta Gulbenē, jo ceļš ir ļoti labi notīrīts. Koki ziemā izskatās ļoti pasakaini. Šī vieta ir tuvu Spārītes parkam. (Ritvars) 

Es izvēlējos mūzikas skolu par mīļāko vietu, jo mūzikas skolā ir lieliski skolotāji! (Betija) 

Lielas baltas ēkas, kas atrodas pie „Maxima” un Spārītes parka. Tās ir manas mīļākās skolas ēkas, kurās es mācos un eju uz pulciņiem. Šajā skola ir labi, atsaucīgi skolotāji. Man ir draudzīgi un izpalīdzīgi klasesbiedri. Šajā skolā ir ļoti garšīgas pusdienas. Šī skola Gulbenē ir zinību gūšanas vieta 6 -12 klasei.  (Nikolajs)

Mana mīļākā vieta ir Gulbīšu parks. Es šeit bieži uzturos, jo šeit var forši pavadīt laiku. Es ar draugiem vasarā šeit braucam paēst saldējumu. Man ļoti patīk, kā izskatās Gulbīšu parks ziemas naktīs. Vasarā šeit var iztrakoties un paspēlēties.  (Emīls)

Šis ir viens no pirmajiem skvēriem, kas sākts iekārtot pilsēta. Projektu 1951. gadā izstrādājis Rīgas apstādījumu trests. Gulbenē ir daudz skaistu un interesantu vietu, bet man visvairāk patīk Gulbīšu parks. Bieži uz parku eju vasarā, kad ir brīvlaiks. Vasarā uz parku eju kopā ar savu jaunāko māsu, mums abiem ļoti patīk šūpoles. Parkā var arī vienkārši atpūsties, sēžot uz soliņiem. Parks man patīk tāpēc, kā tur notiek dažādi pasākumi, it īpaši vasarā. ( Dominiks Mariuss )

Mums sporta centrs ir mīļākā, jo te notiek interesantas nodarbības. Šeit notiek treniņi un sacensības. Šeit ir visādas sporta zāles, kur vari trenēt kājas un rokas. Trenējamies sacensībām un gūstam labus rezultātus.  (Krišjānis)

Gulbenes pilsētas stadions ir daudzfunkcionāls sporta stadions. To atklāja 1970. gadā. Stadionā var ne tikai spēlēt dažādas sporta spēles, trenēties vieglatlētikā, bet ziemas laikā arī slidot. Es esmu vieglatlēts un man ir svarīgi, lai būtu kur trenēties. Šajā stadionā notika manas pirmās vieglatlētikas sacensības. Siltajā laikā mēs ar ģimeni visi apmeklējam stadionu. ( Gustavs)

Dalīties