5.b – Personības akadēmijas uzvarētāji

 “Personības akadēmija” ir daļa no LOK un VAS “Latvijas Loto” 2021.gadā kopīgi uzsāktās iniciatīvas “Kustība, kas vieno”, kuras ietvaros valsts ar nacionālās loterijas atbalstu novirza līdzekļus sporta un aktīva dzīvesveida veicināšanai Latvijas iedzīvotāju, īpaši jauniešu vidū.

Šī gada sacensībām pieteikušās 42 klases no 28 dažādām skolām jeb vairāk kā 930 bērni. 50 labākajiem skolēniem būs iespēja braukt uz “Personības akadēmijas” nometni, kas tiks rīkota Valmierā. 

18. maijā Jelgavā, Zemgales Olimpiskajā centrā un 24. maijā Valmierā, renovētajā Jāņa Dāliņa stadionā, Latvijas Olimpiskās komitejas projekta “Sporto visa klase” ietvaros notika atlases sacensības nometnei “Personības akadēmija”, kurā ir iesaistīti 5. un 6. klašu skolēni. 

Lepojamies ar mūsu 5.b klasi, kura izcīnīja UZVARU. Paldies sporta skolotājai Līgai Berkoldei, audzinātājai Dacei Freimanei, skolēniem un vecākiem!

“Sportistiem bija jāliek lietā savas skolā apgūtās zināšanas, spēks un fiziskās prasmes, lai tiktu galā ar dažādiem uzdevumiem. Klases sacentās vairākās stafetēs, lai noskaidrotu otro sacensību atlases uzvarētāju klasi. Skolēniem bija jāsaliek lielā “Clean R“ puzle, jāpārvar šķēršļu trase un jāizpilda arī atjautības uzdevumi “Zini vai mini.”” (izraksts no http://olimpiade.lv/zinas/raksts/otraja-personibas-akademijas-atlases-posma-uzvar-gulbeniesi ; P.S. šī saite diemžēl ir neaktīva; iekopējiet google meklētājā)

Dalīties