Trīs lādes

13.02.2023. 8.b klase kopā ar vadītāju Salliju un skolotāju Vitu Mednieci piedalījās izlaušanās spēlē, kas veidota pēc Imanta Ziedoņa pasakām. Nodarbība notika “Latvijas skolas somas” ietvaros.

Spēlei bija sagatavotas 3 lādītes, kurās atradās pieci dažādi uzdevumi. Klase tika sadalīta 3 grupās. Katrai grupai bija savs uzdevums – “izlauzties” no savas lādes. Man ļoti patika uzdevumi, jo tajos bija jāizmanto savas maņas: smarža, redze, dzirde. Pašā pēdējā uzdevumā bija jāatrod ripiņām vieta īpašā kastītē, lai klase kopā izveidotu vārdu. Klases grupas nesacentās savā starpā, bet cīnījās kopā par labāko laiku. Skolēniem bija iespēja izmantot zināšanas dažādos mācību priekšmetos (literatūrā, ģeogrāfijā, matemātikā, bioloģijā u.c), lai veiksmīgi tiktu galā ar dažādiem kodiem un slēdzenēm.

Mums veicās ļoti labi, un visiem ļoti patika. Sadarbojāmies un atbalstījām cits citu un sapratām, ka sadarbība ir atslēga, lai pēc iespējas ātrāk tiktu galā ar uzdevumiem. Nodarbībā iepazinām arī trīs I. Ziedoņa pasakas no krājuma “Blēņas un pasakas”.

Viola Vidze, 8.b

Dalīties