Žetonvakars “Kāpjam augstāk!”

“Ja tu spēj saskatīt skaistumu, tad tikai tāpēc, ka skaistums ir tevī pašā. Jo pasaule ir kā spogulis, kurā katrs redz sevi pašu.” (P.Koelju)

8.marta vakars bija īpaši skaists. Mūsu divpadsmitie saņēma skolas piederības zīmi – žetonu.

Emocionāli bagātīgs un piesātināts vakars. Bija gan skaļi aplausi un ovācijas, gan smiekli un aizkustinājuma asaras. Bija prieks, gandarījums, lepnums, pateicība…

Mirkli pirms eksāmeniem, mirkli pirms došanās lielajā dzīvē divpadsmitie parādīja savus talantus, atklāja savu radošumu un uzņēmību, iepriecināja ar dziesmām, dejām, priekšnesumiem, kā arī atskatījās uz 12 skolas gados piedzīvoto un paveikto.

Žetonvakara scenārija autores ir Līga Belova (12.b) un Liene Baumane (12.u), taču, lai to īstenotu, visas trīs 12.klases plānoja, darbojās un realizēja ieceres kopā.

Pirmās audzinātājas. Īpašu paldies divpadsmitie šajā vakarā teica savām pirmajām audzinātājām: Elitai Reinsonei, Sandrai Meisītei, Sarmītei Ielejai, Arnitai Zipovai, Annai Petrovičai, Līgai Velpai, Lienītei Leišauniecei, Marutai Sudarei, Rigondai Pinkai, Zintai Vēciņai un Mārītei Cinglerei.

“Īpašais žetons 2024”. Katra 12.klase izvēlējās skolotāju – “Īpašā žetona 2024” saņēmēju. Tas bija skolotājs, par kuru klasē vienojās. Nominanti bija vairāki. Kritēriji arī dažādi – ar kuru izveidojušās vislabākās attiecības, kurš iedvesmojis, bijis cilvēcisku attiecību piemērs u.c.

12.b klase “Īpašo žetonu 2024” dāvāja skolotājai Diānai Briedei, 12.g – Solvitai Vīcupai-Ulmei, 12.u – Ilzei Kalvei.

Paldies 12.g  un audzinātājai Aivijai Grīnbergai!

Paldies 12.u  un audzinātājai Evitai Zālītei!

Paldies 12.b  un audzinātājai Ilundai Reihlerei!

Par foto mirkļiem paldies Artai Bērziņai.

Nekas jau nebeidzas!

Tagad tikai uz priekšu!

Dalīties