Virtuālās realitātes nodarbības

28. un 29. maijā, pateicoties programmai “Latvijas skolas soma”, skolēniem bija iespēja piedalīties ļoti modernā un mūsdienīgā nodarbībā – virtuālās realitātes nodarbībā.

1.n, 4.g, 4.u, 4.l un 4.e klases skolēni piedalījās nodarbībā “Es saprotu literāro daiļdarbu caur mākslu”.

Tā bija interesanta, pamācoša nodarbība virtuālajā realitātē par mākslu, krāsām un zināmiem māksliniekiem. Nodarbība ļāva skolēniem iepazīt mākslu, izmantojot tehnoloģiju iespējas. Animācijas izrāde, ko skolēni skatījās virtuālajā realitātē, izmantojot 3D brilles, paplašināja viņu zināšanas par mākslas pirmsākumiem un mākslinieka lomu, kā arī akcentēja nozīmīgas mākslas vērtības, populārus māksliniekus.

Un 5.g, 5.n, 6.g, 7.u, 7.e, 7.b, 8.b, 8.l, 10.g, 10.u, 10.b, 11.g, 11.u, 11.b klases skolēni piedalījās nodarbībā “Mūzikas skaņas”.

Nodarbībā ar 3D filmas palīdzību skolēni tika iepazīstināti ar mūzikas pirmsākumiem un tās attīstību līdz pat mūsdienām. Ar 3D filmas efektiem, iesaistot arhitektūru un vizualizēšanu, tika saprotami izskaidrota skaņas rašanās, kā arī pirmie  nošu pieraksti no 5 skaņam līdz mūsdienu 8 skaņām un to rašanās.

Paldies programmai “Latvijas skolas soma”!

Dalīties