Kad vajag uzlādēt baterijas, sakārtot domas vai kādu iepriecināt, talkā jāņem šokolāde.
Mēs ikdienā neiedomājamies, kā šokolāde rodas. 9. maijā 2.u un 2.n klase devās uz Trikātu, lai apmeklētu meistarklasi un uzzinātu šokolādes garduma noslēpumu.
Uzzinājām:
- kas ir temperēšana,
- ka ražošanas procesā izmanto augstas kvalitātes šokolādi no Spānijas,
- kādēļ vissaldākā ir baltā šokolāde,
- uz kādas virsmas visātrāk atdzesē sakarsēto šokolādes masu.
Katrs izgatavoja šokolādes tāfelīti savam vismīļākajam cilvēkam.
Pēc tam, braucot ar ūdenstramvaju, uzzinājām, kā radusies garākā Latvijas upe un kā pie sava nosaukuma tikusi Valmiera.
Bet fantāzijas zeme “Neonija” aicināja saprast, ka, tikai darot labus darbus, var dzīvot laimīgi.
Uzņemto “R Chocolate” enerģiju iztērējām Valmieras izklaides centrā “Brīnumu mežs”.
Mājās atgriezāmies zināšanām bagāti, noguruši un laimīgi.