100 darbadienas pirmklasniekiem

3.februārī (pirms došanās nedēļu garās brīvdienās) mūsu pirmklasniekiem notika notikums!

Skolā mācīties nav nekāda joka lieta. Dažreiz šķiet, ka zinības gāztin gāžas virsū un mazā galviņa kūp. Jā gan! Tā kā padarīšana ir nopietna, tad gluži tāpat kā deputātiem, ministriem, prezidentiem, arī mūsu pirmklasniekiem 100 darbadienas skolā ir pavadītas un vajadzēja parādīt, kas tad ir apgūts.

Bet sākās un turpinājās NOTIKUMS tā:

katra pirmā klase saņēma vēstuli no Vinnija Pūka un viņa draugiem. Tajā Pūks aicināja doties PIEDZĪVOJUMĀ. Kam gan negribas doties kaut kamī tik satraucošā! Pirmklasniekus uz to nemaz nevajadzēja pierunāt – karte tika izpētīta, un – aidā! – ceļā.

Viņus gaidīja 6 piedzīvojuma punkti: 2 Bites ar spietošanas aktivitāti; Govs un Runcis (lika gan locīt, gan pateikt jaukus vārdus); Ēzelis un Indiānis lika spēlēt mēmo šovu; Vinnijs Pūks un Kristofers Robins pārliecinājās, vai tiešām klasesbiedri viens otru pazīst; divas Pepijas lūdza palīdzību teiciena salikšanā; Olafs un Buba matemātiski kustināja.

Piedzīvojums bija varens, jauks un mīļš! Vinnijs Pūks un viņa draugi akceptēja to, ka pirmklasnieki tiešām nu ir pilntiesīgi mūsu skolas skolēni.

Paldies skolēnu pašpārvaldei! Paldies sadarbības partneriem: Gulbenes novada bibliotēkai, 3.PII “Auseklītis”, JC “Bāze”, SIA “Gulbenes – Alūksnes bānītis”.

Dalīties