6. g klases labais darbs videi (6.g klase un audzinātāja Sarmīte)

Mūsu labā darba pirmsākumi laikam meklējami jau 2020.gada 4. decembrī, kad uzzinājām, ka mūs sūta mācīties mājās.

Dienas beigās tik ļoti negribējās šķirties, ka plānotā klases stunda nemanot pārauga gandrīz klases vakarā ar cepumiem, sarunām, asarām un fotografēšanos skolas pagalmā pie saules pulksteņa “Gulbis”. Tādēļ arī 1. foto ir “Atvadas no skolas 04.12.2020”.

Skolā kopš šīs dienas klātienē vairs neesam bijuši, tiekamies tikai MS Teamā un nejauši uz ielas. Mūsu gulbītis vientuļi pārziemoja paslēpies kupenās. Pavasarī, saulainās dienās tikpat vientuļi rādīja pareizu laiku pats sev…

Un tad saņēmām šī gada uzdevumu Labajam darbam ar noteiktu tēmu “Vide. Kurš gan vēl būtu vairāk pelnījis sakopšanu kā vieta, kur mūsu klase pēdējo reizi ir bijusi visa kopā!

Domāts – darīts! Audzinātāja Sarmīte kāpj mašīnā un uz dārzniecību pēc puķēm, klase dalās divās daļās, jo pulcēties var tikai 10, un “Gulbis” tiks saposts!

Pirmie ierodas spēkavīri zēni, lai uzraktu puķu dobi un sagatavotu vietu puķēm. Viens – divi gatavs!

Tālākais jau meiteņu ziņā: salikt, sastādīt un apliet!

Skolas apkārtnē par vienu skaistu un sakoptu vietiņu vairāk! Gulbītis var priecāties par skaisto puķu dobi un rādīt pareizu laiku 12-ajiem, kas steidz uz eksāmeniem.

Mēs apciemojam gulbīti un ļoti ceram, ka 1. septembrī šinī vietā atkal taps visas klases foto – nu jau 7. g!

Šāds ir mūsu pēdējais labais darbs projektā “Sporto visa klase!” Projekts mums ir beidzies, bet labie darbi un sports TURPINĀSIES!

Dalīties