Topošo pirmklasnieku rosīšanās

17.maija vakarpusē skola bija bērnu čalu un rosības piepildīta.

Mums bija prieks sagaidīt 73 topošos pirmklasniekus un viņu vecākus. Prieks vērot, kā bērni aktīvi un azartiski darbojās 6 radošajās darbnīcās.

Lūk, ko vēsta mums darbnīcu vadītājas:

Bērni darbojās  ar skaitļiem un darbībām. Parādīja savas matemātiskās prasmes, kuras ir apguvuši pirmsskolā. Ja kādam gadījās grūtāks uzdevumus, pārējie palīdzēja. Daži bija ļoti lepni un priecīgi par to, cik ātri ar visu tiek galā, ka izskanēja pat doma, ka varētu sākt mācīties 2.klasē. Viens gan ir skaidrs, visi ļoti gaida septembri, lai varētu uzsākt mācības skolā, jo jūtas lieli un gudri. (sk.Vēsma)

1.darbnīca. Burtu salātiņi. Ne vienmēr kokteiļa salmiņš noder garda saldējuma kokteiļa baudīšanai. Šoreiz tas palīdzēja pagatavot burtu salātiņus. Tā no burtiņa pie zīlītes, no zilbītes pie vārdiņa, no vārdiņa pie teikumiņa. Paldies mazajiem   ķipariem par enerģijas lādiņu! Darbīgi, aktīvi, aizrautīgi! (sk.Taņa)

Manā nodarbībā topošie pirmklasnieki iejutās detektīvu lomā. Klasē bija jāsameklē pazudušie Vinnija Pūka draugi un jāatšifrē slepenais vārds. (sk.Dzintra)

Patiess prieks redzēt bērnus, kuri nebaidās domāt, nebaidās darīt, mēģināt, dalīties ar savām domām! Bērnu smaidi un prieks par izdevušos darbu ir viens no skolotāja labajiem atalgojumiem, tieši to šovakar varēja redzēt un sajust! (sk.Marta Katrīna)

Paldies vecākiem! Paldies skolotājām T.Vekšinai, Dz.Kokorevičai, A.Miķelsonei, M.K.Anžei, V.Voicišai, A.Zipovai! Paldies līdzpārvaldes meitenēm Esterei, Esmeraldai, Zanei, Viktorijai, Olīvijai!

Dalīties